Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:1402065 kpl

 Beach Volley 2017

Euran beach volley kesä 2017 aloitetaan toukokuussa kun kentät saadaan talven jäljiltä kuntoon.

KKK-biitsit joka keskiviikko 31.5. - 16.8.

- ilmoittautuminen klo 17:30
- pelit alkavat klo 18:00
- aikuisissa naisten ja miesten sarjat erikseen
- junnuissa F-E07, E06-D04, D04-C02 (D04 pelaaja saa valita haluamansa sarjan)
- osallistumismaksu 2 €/kerta
- nuorten sarjojen osallistumismaksu 0 €/kerta

KKK:SSA TÄNÄ VUONNA MYÖS PUFFETTI!!!


Ohjelmassa ovat ainakin:

Heinäkuussa nuorten ja aikuisten turnaus 1.-2.7. Urheilukeskuksessa

Ilmoittautuminen

Elokuussa nuorten ja aikuisten turnaus 5.-6.8. Urheilukeskuksessa

Ilmoittautuminen

Yleistä turnauksille:
  • Turnauskaavio nähtävänä peliaamuna turnauspaikalla.
  • Pelit aloitetaan klo 10
  • Pukuhuoneet ja suihkut avoinna
  • Paikalla puffet

Beach volley on ottanut paikkansa myös suomalaisessa kesäillassa, sillä lajia harrastetaan jo hyvin laajalti ympäri Suomea. Laji sopii kuntoilumuotona kaiken ikäisille niin nuorille kuin varttuneemmillekin. Kilpaurheiluna beach volley vaatii tekijältään hurjan määrän harjoittelua ja pelaamista, joten siihen tarvitaan paljon hikea ja kyyneliä. Jokamiehen harrastuksena lajiin pääsee mukaan paljon vähemmin taidoin, joten koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Pelaajia joukkueessa tulee olla vähintään kaksi, jotta pelaaminen onnistuu ja harrastaminen on mielekästä.  Joka kerran jälkeen on paremmin ja paremmin mukana tämän pehmeän hiekan pelissä.

Euran Raiku on ollut mukana järjestämässä beach volley -kilpailuja jo 1990 luvun alusta alkaen, tässäkin lajissa EuRa on ollut menestyksen kärkenä, jos ei nyt aivan huippupelaajien tuottajana, niin ainakin hyvien turnausten luotettuna järjestäjänä.

EuRassa on järjestetty SM-tason kilpailuja koko tämän vuosituhannen, veteraanipelaajat pitävät itse oikeuttettuina, että heidän SM-kisansa järjestetään aina Eurassa, perinteisessä lentopallopitäjässä. Parhaimmillaan veteraanijoukkueita on ollut mukana noin 100, varsin kova luku. Myös nuorten SM-turnauksia Eurassa on järjestettu muutaman kerran. Valtion viranomaisverkko on järjestänyt VIR-VE nimellä pelatun oman ammattikuntansa SM-kilpailut kolmena viimeisenä vuonna myös Eurassa.

Lounais-Suomen alueen mestaruusturnaukset ovat myös vakiotarjontaa Euran urheilukeskuksen beach-alueella. Raikun biitsiväki toivottaa kaikki vanhat ja uudet lajista kiinnostuneet mukaan beach volleyn kiehtovaan maailmaan.