Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:6286804 kpl

 Beach Volley 2020


Ohjelmassa ovat ainakin:

Keskiviikkobiitsit joka keskiviikko alkaen 3.6.2020. Finaalipäivä tarkentuu myöhemmin.

- ilmoittautuminen klo 17:45
- pelit alkavat klo 18:00
- aikuisissa sekasarja
- nuorten sarjat
- osallistumismaksu 2 €/kerta
- nuorten sarjojen osallistumismaksu 0 €/kerta


Muista turnauksista päätetään myöhemmin.


Yleistä EuRa Beach -turnauksille:
  • Turnauskaavio nähtävänä peliaamuna turnauspaikalla.
  • Pelit aloitetaan klo 10
  • Pukuhuoneet ja suihkut avoinna
  • Paikalla puffet

Beach volley on ottanut paikkansa myös suomalaisessa kesäillassa, sillä lajia harrastetaan jo hyvin laajalti ympäri Suomea. Laji sopii kuntoilumuotona kaiken ikäisille niin nuorille kuin varttuneemmillekin. Kilpaurheiluna beach volley vaatii tekijältään hurjan määrän harjoittelua ja pelaamista, joten siihen tarvitaan paljon hikea ja kyyneliä. Jokamiehen harrastuksena lajiin pääsee mukaan paljon vähemmin taidoin, joten koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Pelaajia joukkueessa tulee olla vähintään kaksi, jotta pelaaminen onnistuu ja harrastaminen on mielekästä.  Joka kerran jälkeen on paremmin ja paremmin mukana tämän pehmeän hiekan pelissä.

Euran Raiku on ollut mukana järjestämässä beach volley -kilpailuja jo 1990 luvun alusta alkaen, tässäkin lajissa EuRa on ollut menestyksen kärkenä, jos ei nyt aivan huippupelaajien tuottajana, niin ainakin hyvien turnausten luotettuna järjestäjänä.

EuRassa on järjestetty veteraanien SM-turnauksia useana vuotena, parhaimmillaan veteraanijoukkueita on ollut mukana noin 100, varsin kova luku. Myös nuorten SM-turnauksia Eurassa on järjestettu muutaman kerran. Valtion viranomaisverkko on järjestänyt VIR-VE nimellä pelatun oman ammattikuntansa SM-kilpailut useaan kertaan Eurassa.

Lounais-Suomen alueen mestaruusturnaukset ovat myös vakiotarjontaa Euran urheilukeskuksen beach-alueella. Raikun biitsiväki toivottaa kaikki vanhat ja uudet lajista kiinnostuneet mukaan beach volleyn kiehtovaan maailmaan.