Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:6286677 kpl

Euran Raiku ry (EuRa)euran-raiku-logo_screen.jpg

Euran Raiku on (EuRa) kilpaurheiluseura.  Seuran lajeja ovat lentopallo, yleisurheilu, beach volley, petankki, lasten liikuntakerho, veteraaniyleisurheilu ja kehitysvammaisten lentopallo.

EuRassa on toimintaa koko perheelle ikään ja kokoon katsomatta. Seuran tavoitteena on edistää urheilu- ja liikuntaharrastusta paikkakunnalla. Seuran toiminnan johtotähtenä on ajatus siitä, että liikkuminen olisi luonnollinen osa euralaisten ja yhdistyksen jäsenten jokapäiväistä elämää.

EuRassa panostetaan lasten ja nuorten liikkumiseen. Toiminta on junioripainotteista yleisurheilussa ja lentopallossa. Perheliikunta-tempauksiin voi osallistua koko perheen voimin, myös isovanhemmat. Lapsille ja nuorille järjestetään myös retkiä liikuntaharrastuksen ohessa tai siihen liittyen.

Seuran veteraaniurheilijat ovat aktiivisia ja useimmat osallistuvat harjoitteluun viikoittain. Yleisurheilun veteraanit osallistuvat SM-kisoihin sisähalleissa ja ulkoradoilla sekä maantie- ja maastojuoksuihin. Lentopallon veteraanit pelaavat säännöllisesti ja Beach Volleysta on tullut suosittu laji veteraanipiireissä.

Kehitysvammaisten lentopallojoukkue pelaa liittonsa mestaruusturnauksissa ja osallistuu aktiivisesti kesäisin Beach Volley -turnauksiin ja -toimintaan. Kehitysvammaisten lentopallojoukkueessa suurin osa  harrastajista on Eurasta, mutta pelaajia tulee myös muualta Satakunnasta.

Beach Volley harrastajia pelaa Euran Beach-areenalla kesäkauden aikana yli 500 joukkuetta eri turnauksissa. Joukkueita on junioreista veteraaneihin ja tulijoita on ympäri Suomen.  Beach volley -kentät ja huoltotilat ovat harrastajien käytössä maksutta koko kauden kilpailuajankohtien ulkopuolella.

Euran Raiku on järjestänyt useana vuotena petankin (petanquen) SM-tasoisia kilpailuja. Petankkin harrastajat harjoittelevat säännöllisesti Fankkeella Mekaanikontie 4:ssä sijaitsevilla pelikentillä ja hallilla. Toiminta on aktiivista ja kilpailuihi osallistutaan ympäri Suomen. Petankki on muodostunut tärkeäksi osaksi EuRan Virkistyspäivien ohjelmaa.

EuRa on tunnettu aktiivisesta talkootyö- ja vapaaehtoistyöntekijöistä. Seuran liiketoiminnalla kerätään varoja seuran muuhun toimintaan. Vapaaehtoistyöntekijöiden voimin seura mm. rakentaa ja organisoi useamman messutapahtuman vuodessa. Talkoo- ja vapaaehtoistyöstä lisää liiketoiminta-linkin alta.