Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:2797988 kpl

KAUSI 2017-2018

11.11.2017 AM-sarja Ylöjärvellä

YlöR 11.11.
NroPvPvmKotiVieras
37288 La 11.11. YlöR EuRa 06 2-0  (25-23,25-20)
37290 La 11.11. EuRa 06 VaLePa 2-0  (25-23,25-14)
37292 La 11.11. EuRa 06 A-Volley1 2-0  (25-10,25-13)

12.11.2017 Tiikerisarjan turnaus  Lempäälä

LeKi -05
NroLohkoPvPvmKotiVieras
32163 Lohko 1 Su 12.11. EuRa 06 A-Volley2 2-0  (25-7,25-8)
32165 Lohko 1 Su 12.11. LeKi -05 EuRa 06 2-0  (25-13,25-13)
32167 Lohko 1 Su 12.11. LeKi -06 EuRa 06 1-2  (25-18,21-25,11-15)

21.10.2017 Loimaa Tiikeriturnaus

Pelaajista Loimaalla mukana olivat Laura, Eevi, Hertta ja Eva. Kierrätämme kaikkia tyttöjä AM-sarjan ja tiikerin välillä, kaksi per turnaus,  minkä säännöt sallivat. Näin jokaiselle tulee tasapuolisesti turnauksia molemmissa sarjoissa.

Ekassa pelissä verkon toiselle puolelle asettui Koiviston Isku. Tytöt taistelivat hienosti ja tekivät uskomattoman hienoja suorituksia. Iskulaiset saivat todeta Raikun paremmakseen , Raiku voitti puhtaasti 2-0. Todella pirteää peliä tytöiltä.

Toiseen peliin vastaan asettui HPK. En tiedä mitä tyttöjen eväissä mahtoi olla.... toisessa pelissä oltiin ihan unessa. HPK vei pelin selvästi 2-0.

Kolmas peli oli Ylöjärven ryhtiä vastaan. Valmentajana yritin tauolla saada luotua tyttöihin uskoa ja taisteluhenkeä. Peli olikin heti alusta asti selvää Raikun hallintaa. Ekassa erässä tilanne oli jo 7-0 meille, kunnes tuli oma syöttövirhe ja näin ensimmäinen piste vastustajalle. Ei Ryhti päässyt oikeen missään vaiheessa peliin kiinni. Eka erä meille 25-7 ja toinen 25-5. Turnaus päättyi siis meidän osalta voitontanssiin.

Pakko mainita turnauksesta Eevin mahtavat pelit, ihan uskomattomia suorituksia ja loistavia syöttöjä sekä tarkkaakin tarkempia sijoituksia vastustajan kenttään. Kaikki neljä tyttöä voivat olla tyytyväisiä kokonaissuoritukseensa. Toisessa pelissä hiukan nukahdettiin, mutta muistoksi jäi ihan hyvä fiilis turnauksesta. 

30.09.2017 Alastaro (järjestäjä Loimaan Jankko) AM-sarja


Pelaajista tässä turnauksessa mukana Riia-Sofia Männistö, Eevi Toivonen, Laura Helin, Mimosa Väisänen, Fanny Karimäki, Suvi Ahtola, Juuli Pere, Anni Palmen ja Lotta Palmen Valmennuksesta vastasi Heli Helin ja Kati ahtola sekä huoltajana toimi Jukka Karimäki.


Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui tytöille tuttu vastustaja kotijoukkue Loimaan Jankko. Tasaista vääntöä käytiin läpi pelin, mutta ratkaisuhetkillä Jankko osoittautui tällä kertaa paremmaksi ja vei voiton 2-0.


Toisessa pelissä verkon toiselle puolelle asteli Vammalan lentopallo.  Peli alkoi jo arvonnasta kummallisesti, molemmat kapteenit valitsivat puolen ja vaihdoimme puolia Valepan kapteenin toiveesta ja kun oma kapteenimme alkoi sanomaan etten valinnut palloa, arvonta suoritettiin uudelleen. Ekan erän tappion (19-25) jälkeen saimme luotua tyttöihin uskoa, että Valepa on voitettavissa. Toiseen erään saimme kentälle loistavan fiiliksen ja tytöt veivät erän näytöstyyliin, vastustajan saadessa vain 13 pistettä. Kolmannen erän aloitimme heti terävästi ja Valepa jäi kyydistä heti, voitimme 15-8. ENSIMMÄINEN AM-TURNAUSVOITTO PLAKKARIIN.


Kolmanteen peliin verkon toiselle puolelle Vampulan Urheilijat. Ekassa erässä ei oikeen saatu mitään aikaiseksi, hävisimme 11-25. Toiseen erään löysimme jostain tsemppivaihteen ja erä eteni tasatahtia maaliviivalle saakka, kunnes VU kiristi voittoon lukemin 25-23. Ottelupallotilanteessa tyttöjä jäi harmittamaan kun tuomari ei huomannut syöttövirhettä, koko kenkä kentän puolella... no näitä sattuu.


30.09.Eura Tiikerisarja
Tässä joukkueessa taistelivat Sanni Nurminen, Eva Strazde, Hertta Sainio, Merina Muuvila ja Mia Jaakkola sekä valmentaja hääri Kimmo Nurminen (uuden kipinän saattelema toivottavsti).

KAUSI 2016-17

FINAALIT:

ISKUT A-FINAALIIN LOIMAALLE 22-23.4 (SIJAT 1-8)

LEIJAT B-FINAALIIN KANGASALALLE (SIJAT 9-15)

JUJUT C-FINAALIIN SALOON (SIJAT 16-20)

Saloon lähdimme räntäsateen saattelemana. Päätimme apuvalmentajan kanssa, että jos KAIKKI PELIT voitetaan, pysähdymme kotimatkalla viimeisen turnauksen kunniaksi Hesburgeriin syömään. Ja kerroimme tämän myös tytöille.

Ekaan peliin verkon toiselle puolelle asettui Tiikerisarjasta jouluna mjukaan tullut Akaa volley pöllöt. Pelistä ei oikeen tahtonut tulla mitään. Kunnon "peliä" ei saatu ollenkaan aikaiseksi. Hienosti tytöt kuitenkin ottivat vastaan ylivoimaisen tittelin viittansa ja marssivat suorastaan ylivoimaisesti Akaan yli. Pisteet EuRalle 25-16 ja 25-12.

Toiseen peliin verkon toiselle puolelle asettui Jankko Leopardit. Tästä pelistä valmentajana odotin tiukkaa taistelua joka pallosta, koska kauden aikana olimme tälle joukkueelle joutunut jopa taipumaan. Mutta liekö tytöillä kova halu päästä Hesburgeriin vai löytyikö loistava voittamisentahto kauden viim eiseen turnaukseen? Jankkokin sai kokea EuRan paremmakseen. Pisteet EuRalle 25-13 ja 25-16.

Kolmanteen peliin lataus vain Jujuilla yltyi ja Leki Lempäälästä ei voinut muuta kuin pidellä korvistaan kiinni, kun Jujut alkoivat pelin päätteeksi laulaa ja tanssia voitontanssiaan. Pisteet EuRalle 25-16 ja 25-16.

Neljäs peli oli kotijoukkue Saloa vastaan. Pelin pankoksena oli C-poolin voitto. Tytöt tiesivät, että vain voitolla ollaan C-poolin parhaita! Pelissä oli loistavaa taistelua, hienoja kolmen kosketuksen palloja ja mahtavia iskuja. Tämäkin peli päättyi Euralle 25-20 ja 25-13.

Saldona siis 4:stä pelistä neljä puhdasta 2-0 voittoa!!!!

JUJUJEN SIJOITUS SIIS 16:s!

Iskut ja Leijat B-Välierässä Somerolla

Jujut E välierässä Lempäälässä

Ensimmäinen peli pelattiin Valepaa vastaa. Tiukan taistelun jälkeen jujut joutuibvat toteamaan Valepan paremmakseen 22-25 sekä19-25.

Pienen puhuttelun jälkeen mikä on joukkue ja joukkuehenki, seuraavaan peliin saapui TÄYSIN ERI ILMEINEN jujut, jokasisesta pallosta taisteltiin ja jokainen tyttö yritti todella hienosti. Joukkuehenki muuttui  kannustavaksi ja todelliseksi taisteluasenteeksi. Salon Viesti saikin kokea karvaan tappion jujuille 25-17 sekä 25-19.

Viimeiseen peliin asettui kotijoukkue Leki. Pelissä ei enää panosta ollut, kun Valepa oli jo varmistanut lohkovoittonsa. Pelissä nähtiin aivan loistavaa taistelua ja hienoja iskuja ja muutama todella mahtava toisen kosketuksen sijoitus. Jaksettiin taistella turnauksen viimeiseen pallon asti, voitontansiin oli hienoa päättää Lempäälän turnaus. Voitto Jujuille 25-17 sekä 25-21.

YKSI VALMENTAJALLE ISO ASIA OLI, ETTÄ KERRANKIN OLI KYYDITYKSET JA TAUSTAVOIMAT KUNNOSSA, SAIN JOPA KUSKEISTA APUVALMENTAJAN JA HUOLTAJAN LENNOSTA PENKIN PÄÄHÄN. KIITOS APUVALMENTAJANA TOIMINEELLE MIKOLLE JA HUOLTAJANA HÄÄRINEELLE TUOMAKSELLE!!!!!!!!!

Iskut Loimaalla 11.3.2017

Leijat ja Jujut Sorkkisissa 11.3.2017

Jujut pelasivat ekan pelinsä Maskun Katajan petoja vastaan. Todella tiukan väännön jälkeen Masku vei hiuksen hienosti voiton 2-0.

Toisessa pelissä vastaan asettui Jankko. Ekan erän jujut voittivat selvästi, toisen erän Jankko voitti niukasti 25-23. Kolmas erä alkoi jujuilta heikosti, oltiin häviöllä 2-9. Aikalisän pienen puhuttelun jälkeen alkoi uskomaton nousu... jujut voittivat erän jatkopalloilla 20-18 ja samalla koko pelin.

Kolmas peli oli IHAN PARASTA JUJUJEN PELIÄ TÄLLÄ KAUDELLA, ihailtavan rauhallista ja todella komeita sijoituksia vastustajan kenttään kolmen kosketuksen kautta.Salo sai kokea jujut paremmakseen selvästi jujujen voittaessa 2-0 (25-13, 25-15). Aivan MAHTAVA peli tytöiltä, loistavaa taistelua ja LOISTAVAA joukkuehenkeä!!!! HYVÄ JUJUT!

Iskut Ylöjärvellä 4.2.2017

Leijat ja jujut Maskussa 4.2.2017

Leijat pelasivat varmaan kauden parhaan turnauksensa, voittaen kaikki pelit. Jankko sai kokea Leijat paremmakseen tuloksella 2-0 Leijoille, keskinäisessä EuRa vs EuRa pelissä Leijat vei voiton jujuilta myös 2-0 ja "turnauksen finaalissa" Leijat ksatoivat hienon taistelun jälkeen kotijoukkue Maskun Katajan Pedot tulksella 2-1. Leijat nousevat hienojen voittojensa ansiosta B-pooliin. HYVÄ LEIJAT!

Jujuilla turnaus alkoi alavireisesti... Kaksi tyttö puuttui kokoonpanosta ja tytöt joutuivat taistelemaan kolmella pelaajalla turnauksen läpi. Ensimmäisessä pelissä Masku vei voiton 2-0, toisessa siis Leijat voittivat 2-0. Viimeiseen peliin tytöt sisuuntuivat ja veivät voiton Loimaan Jankon nenän edestä tuloksella 2-0. Tällaiseen voitontahtoon oli hienoa lopettaa turnaus... hienosti tytöt nostivat tasonsa viimeiseen peliin sille tasolle, mille se kuuluukin!!! Viimeisen pelin voiton ansiosta jujut jatkavat seuraavassa turnauksessa C-poolin pelejä!

D AM

Eka turnaukseen D AM sarjassa  pelattiin Loimaalla 21.1.2017. Vastaan asettui kaksi Jankon joukkuetta  sekä HPK. Tytöt pelasivat välillä hienoa lentopalloa, välillä sorruttiin pelaamaan yhden kosketuksen "tennistä"!  Hävisimme kaikki kolme peliä 0-2, mutta ei ole syytä painaa päätä pensaaseen.... tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia turnauksia. Opittavaa/opetattavaa riittää.

14.1.2017

Leijat  Lapissa

Iskut sorkkisissa


Turnaus meni 14.1. 2017 tosi hyvin. Tytöt pelasivat A poolissa Eurassa. Eka pelissä tytöt pelasivat suorastaan loistavasti😄. Jankko kärsi kauden ensimmäisen tappionsa. Seuraavassa pelissä hävisimme Somerolle tiukan 27-29 erätappion jälkeen suoraan 2-0. Viimeinen peli oli meille selvin eräluvuin.  Eräpisteiden laskun jälkeen putosimme kuitenkin B pooliin. Uusien kaavioiden mukaan 2 joukkuetta putoaa suoraan alempaan ja 2 säilyy. Seuraavassa turnauksessa toivottavasti nousemme takaisin😄.

Jujut Orivedellä

Ensimmäinen pelimme oli ystävyysottelu Kangasalaa vastaan. Siinä pelissä näimme jujujen tämän kauden parasta peliä, aivan loistavia pelastuisi, iloista ilmettä ja mahtavaa peliä. Sen voitimme 2-0. 

Sitten alkoivat viralliset pelit. Ensimmäinen ja toinen erä Ylöjärveä vastaan oli hienoa katsoa, sitten pelin taso laski...peli-ilo katosi. Kolmen joukkueen poolissa pelataan aina myös kolmas erä, tätä eivät tytöt oikein tajunneet. Kolmas erä selvästi vastustajalle.

Kolmannessa erässä verkon taakse asettui kotijoukkue OrPo. LePoa vastaan meillä ei ollut mitään samaa, hävisimme 0-3.

D-TIIKERI

Syksyn aikana pelattiin turnaukset Euran urheilutalolla , Sastamalassa, Ylöjärvellä ja Sorkkisissa. Pelasimme sarjaan kolmentoista tytön voimin. Sarja osoittautui helpoksi meidän kolmos-nelosluokkalaisille vaikka toisissa joukkueissa pelasi yli-ikäisiäkin eli seiskaluokkalaisia😊. Tyttömme eivät hävinneet peliäkään koko syksyn aikana, vain pari erätappiota tuli. Niinpä päätimme tyttöjen kanssa lähteä koittamaan siipiä d AM sarjaan eli pelaamaan jo "oikeaa lentopalloa" kuudella eli kevääksi siirrymme pelailemaan sinne. 

Lauantai 3.12.2016

Jujut Salossa

Juju nousivat viime turnauksessa B-pooliin. Salon Viesti voitti turnauksessa kaikki pelinsä, nousten A-pooliin, kuitenkin Jujujen paras ja tasaisin peli pelatiin juuri Salon Viestiä vastaan. Välillä pelattiin loistavaa kolmen kosketuksen lentopalloa, mutta seuraavassa hetkessä tytöt olivat kuin unessa. Hävisimme kaikki pelit , kaksi 0-2 ja yhden 1-2. Seuraavaksi lähdemme hakemaan vauhtia taas c-poolista ensi vuoden ensimmäisessä turnauksessa.

Iskut Loimaalla

Leijat Ylöjärvellä

Lauantai 12.11.2016

Jujut Orivedellä

Ensimmäinen peli pelattiin Kangasalaa vastaan... katsomoiden avauksesta johtuva piipitys (joka selvisi pelin jälkeen) sai tytöt ihan hämilleen, epäilivät palohälytykseksi. No, epäilyksien jälkeen tyttöjen peli alkoi sujua osittain jo jopa loistavasti. Todella tiukkojen pallojen ja tasaisen taistelun jälkeen Jujut veivät voiton 2-0.

Sitten alkoikin päivän vielä tasaisemmat taistot. Viiden joukkueen lohkoissa peleissä ei pelata ollenkaan ratkaisevaa kolmatta erää. Vastaan asettui Kotijoukkue Orpo. Orpo vei ekan erän tiukkaakin tiukemman taistelun jälkeen 26-24. Toinen erä Jujuille hieman selvemmin 25-19. Eli peli päättyi 1-1 ja pisteet jaettiin 1-1.

Kolmas peli Salon viestiä vastaan, jälleen eka erä vastustajalle. Tytöistä oli selvästi havaittavissa hiukan hämmennystä, kun ihan kaikki salissa olleet eivät aina oikein tuntuneet muistavan urheilun reilua peliä. No, pienen aikalisän jälkeen ja keskustelun jälkeen, että meidän ei tarvitse siitä välittää, tytöt pelasivat loistavan toisen erän, vieden sen 25-20. Ja taas oli pisteet jaettava 1-1.

Päivän neljäs peli, siinäkin vastustaja oli ensimmäisessä erässä niukasti jujuja parempi 26-24, mutta toiseen erään tytöt tulivat sisuuntuneina ja taistelivat loistavasti ja uhrautuvasti, erä jujuille 25-20. Ja päivän kolmas tasapeli oli siinä. Yhden voiton ja kolmen tasapelin ansiosta jujut sijoittuivat C-lohkon turnauksessa toiseksi ja näin pääsevät ensi turnauksessa iskemään ja näyttämään kyntensä nousun johdosta B-lohkoon.

Leijat Somerolla

Iskut Sorkkisissa

Sunnuntai 23.10.2016 LOIMAA

Iskut

Jujut

Syysloman odotus näkyi selväst tyttöjen otteissa. Juulin poissaolo ja Lauran osottamaton siirto Iskuihin yhden tytön  loukkaannuttua sekoitti jujujen pelit täysin. Tasaisia vääntöjä, mutta aina oli onnia vastustajan puolella. Jujut hävisivät kaikki kolme otteluaan, todella niukasti osan.  No c-poolista on hyvä lähteä hakemaan Orivedellä uutta nousua Jujuille kolmen viikon päästä. Toivottavasti jokainen joukkueemme on silloin täysilukuinen ja jokainen tyttö saa pelata "omassa joukkueessaan"!

Leijat

EuRa Leijat pelasi syyskauden toisen turnauksen Loimaan Hirvihovin perinteikkäässä urheilupyhätössä. Liekö matkalla havaittu paikallisen kirkon uutena loistanut kupoli vielä häikäissyt vaiko joukkueen peruspilareihin kuuluvan Fannyn lainaaminen poissaolojen vaivaamaan Iskujen joukkueeseen haitannut, mutta joka tapauksessa turnauksen alku sujui Leijoilta hieman sumussa. Osin erinomaisiakin suorituksia seurasi ihmeellisiä virheitä ja paikallinen Jankon Leijonat voitti ensimmäisen erän kohtuullisen selkeästi. Toinen erä alkoi heti Evan hienolla ässäsyötöllä ja Leijat taistelinkin hyvällä pelillä yli erän puolivälin. Lopulta Leijonat kuitenkin voittivat ottelun erinomaista kolmen kosketuksen peliä pelaten suoraan erin 2-0.

Turnauksen toisessa pelissä vastaan asettui omat eli EuRan Iskut, joka poissaolojen lisäksi vielä Suvin loukkaantumisen myötä joutui otteluun varsin hankalista lähtökohdista. Ensimmäisessä erässä Leijat hyödynsikin vastustajan tilanteen ja otti erävoiton. Toisen erään Iskut kokosi rivinsä ja otti selvän erävoiton. Kolmannen erän alku näytti Leijojen osalta todella hyvältä, mutta niin vain Iskut kiri piste pisteeltä eroa kiinni. Lopulta kuitenkin Anni pamautti vastustamattoman kylmähermoisesti aloitussyötön keskelle takarajaa ja Leijat voitti tiukan jäsentenvälisten erin 2-1. Pelin taso ei verkon kummallakaan puolella noussut turnauksen ensimmäisten ottelujen tasolle, mutta tuttuja oman joukkueen tyttöjä vastaan pelatessa se on ymmärrettävää.

Kolmas ja viimeinen ottelu olikin Leijojen osalta pelillisesti turnauksen parasta antia. Vastustajana ollut Perniön SiSun Korpit joukkue pelasi hyvää peliä, mutta Leijat iski hienosti heidän heikkouteensa ja napsi hienoilla takakentän sijoituksilla tasaisesti pisteitä. Nähtiinpä ottelussa Leijojen osalta turnauksen hienoin hyökkäyskin, joka kolmen erinomaisen kosketuksen siivittämänä päättyi Annin erinomaisen passin jälkeen Lotan vastustamattomaan iskulyöntiin! Vastustaja-Sisujen rutiinitaso oli muutamista kyseenalaisista sormilyönnin kosketuksista huolimatta tällä kertaa Leijoille liikaa. Edes Sannin maaginen syöttövuoro, jossa hän syötti peräkkäin kaksi epäonnistunutta syöttöä, molemmat vastustamattomasti ässänä kenttään, ei auttanut kääntämään peliä voitoksi. SiSun Korpit käänsi molempien erien loput itselleen ja voitti ottelun suoraan erin 2-0.

Kaikki ottelut olivat taas tasaväkisiä ja hieman terävämmillä otteilla ja paremman onnen siivittämänä Leijat olisivat voineet jatkaa ylimmässä A-boolissa. Turnauksen ottelujen mennessä ristiin, jäi Leijat lohkossaan tällä kertaan viimeiseksi, tasapisteissä toisen ja kolmannen joukkueen kanssa. Joukkueen peli-ilme oli pirteä ja kotimatkalla punottiinkin jo uusia kuvioita seuraavan turnauksen vastustajien päänmenoksi sillä tahdilla, että onneksi joukkueella on edessä rauhoittava ja ansaittu syysloma J

Lauantai 2.10.2016

E-tyttöjen toinen kausi alkoi Iskuilla Kangasalan vieraana, jujuilla ja leijoilla kotiturnauksilla sorkkisissa.

Iskut

Kangasalalla . Iskut voittivat kaikki pelinsä suoraan 2-0. Tytöt pelasivat hienosti kolmen kautta. Syötöt onnistuivat hyvin, onneksi jäi vielä parannettavaa. Aloitukset nousivat hyvin. Ensimmäisessä erässä taidettiin kaikki jännittää, mutta sen jälkeen peli parani kummasti. Nähtiin jopa muutama iskulyönti. Tästä on hieno jatkaa kautta.

Leijat

EuRan tyttöjen E06-joukkueet laitettiin syksyllä hieman uuteen uskoon ja samalla joukkueemme nimeksi valikoitui Leijat. Joukkueessa pelaavat Anni, Fanny, Eva, Lotta ja Sanni. Ensimmäinen turnaus tulikin vastaan nopeasti ja ilman turhaa jännitystä tytöt olivat kotikentällään uskomattomassa iskussa, Leijat suorastaan lensivät! Kaikki kolme äärimmäisen tiukkaa peliä kääntyivät lopulta erinomaisesti pelanneiden Leijojen voitoksi ja lopputulemana oli koko turnauksen voitto hienosti kannustaneen kotiyleisön riemuksi!

Jujut

Ensimmäiseen peliin asettui vastaan Loimaan parempi joukkue, hiukan olivat tytöt jäässä kauden ensimmäisessä pelissä, kun joukkueen kokoonpanokin viime kauteen oli muutettu. Turnauksen loppua kohtia nähtiin jo komeita iskuja ja hienoja pelastuksia sekä monesti kolmen kosketuksen peliä. Jankon toinen joukkue ja NarPa saivat kokea Jujut paremmakseen. Tästä on hyvä jatkaa kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla kautta eteenpäin.

KAUSI 2015-2016

KEVÄT

Yhteenveto kaudesta 2015-2016

Kausi pulkassa... Iskut sijoittuivat sijalle 16., Leijat 18., Jutut 20. Ja Peipit 23. Kausi oli raskas, mutta päätavoite tälle kaudelle oli oppia pelaamaan kolmella kosketuksella ja siinä on ainakin osan joukkueitten kanssa onnistuttu hienosti. Tästä jatketaan harjoittelua powerin asti kerran viikossa. Kesä harjoittelu on vielä auki. 

Jujut

Alkukaudella tavoitteeksi asetettiin kolme kosketuksen peli. Nuorempia e-tyttöjä kun oltiin, olisi ehkä ollut hyvä aloittaa kausi Tiikeri-sarjasta ja hakea sieltä varmuutta ja itseluottamusta. Jujut on tasainen joukkue, jossa jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa sekä hyviä ja huonoja päiviä. Tavoite saavutettiin loistavasti eli pääsääntöisesi tytöt pelasivat kolmen kosketuksen peliä. Kaikki 5 tyttöä kehittyivät kauden aikana ja jaksoivat kannustaa kavereita sekä iloita jokaisesta pisteestä. Voitontanssejakin päästiin tanssimaan eli KIPPISTÄ MEILLE LENTISMESTAREILLE, TÄMÄ TOISTUU AINA SE MIELEESI PAINA, HEI HEI HEI JUJUT VOITON VEI. Hyvä Jujut ja kiitos vanhemmille ja kotijoukoille sekä kannustajille.

16.4 Jujujen viimeinen turnaus

Viimeiseen turnaukseen lähdettiin ilman minkäänlaisia sijoitustavoitteita. Vastustajat olivat kaikki tuttuja aiemmista pooleista paitsi toinen kotijoukkue, joka on tuttu harjoituksista. Eka peli pelattiinkin heti EuRa vastaan EuRa, josta ensimmäinen erä oli jujujen päivän parasta peliä. Turnauksessa tuli pitkiä palloja ja hienoja "pelastuksia". Kaikki Pelit pelattiin reilulla meiningillä ja hyvillä mielin.

Iskut

Iskut sijoittuivat hienosti 16. Am sarjassa. Pelit paranivat turnaus turnaukselta. Lopputurnauksessa 1. Pelin eka erä oli tytöiltä todella hyvää  ja varmaa peliä. Aloitukset nousivat hyvin ja hyökättiin kolmen kautta peräti 15 kertaa. Hienoa. Pelit Lempäälässä menivät ristiin ja jäimme harmittavasti sijalle 16. Tästä on hyvä  jatkaa Poweriin ja ensi kauteen

LAUANTAINA 16.4 KAUDEN PÄÄTÖSTURNAUKSET. ISKUT LÄHTEE YLÖJÄRVELLE, LEIJAT JA JUJUT ALOITTAVAT PELINSÄ SORKKISISSA 10.00 SEKÄ PEIPIT 14.00 MYÖS SORKKISISSA.

2.4 KANGASALALLA

Jujut ja Peipit vierailivat Kangasalalla. Lisäksi turnauksessa oli mukana Raision Loimu Roihut. 

Roihu voitti tiukan kamppailun jälkeen jutut turnauksen voiton ratkaisseessa pelissä. Jujut taisteli komeasti pelaten kolmella kosketuksella aina kun mahdollista.

Peipit taistelivat kovasti Kangasalaa vastaan, yrittäen saada turnauksen kolmannen sijan, mutta tiukan taistelun jälkeen Kangasala oli parempi erin 2-1.

Kangasalan turnauksesta C-finaaleissa (sijat 17-20) jatkavat EuRa Jujut sekä Loimu Roihu ja D-finaaleissa EuRa Peipit ja Kangasala. Lisäksi C-finaalissa pelaavat EuRa Leijat ja Paimion Yrityksen Nallet sekä D- finaalissa Loimu Liekki ja Salon Viesti Pantterit.

2.4 LAPISSA

EuRa Iskut pääsivät koittamaan siipiään A-välieriin Lappiin. Tasoero on tällä hetkellä vielä aika huima tulosten valossa. Iskut jatkavat B-finaaleissa kautensa loppuun. Saaden seurakseen Lempäälän Kisan Liinut, Perniön Sisun ja Ylöjärven Ryhdin.

3.4 SORKKISISSA

EuRa Leijat voittivat oman f-välieränsä Sorkkisissa. Näin ollen c-Finaaleihin pääsivät.

LA 12.3

Kolme joukkuettamme (Leijat, Iskut ja Peipit) pelasivat Sorkkisissa kotiturnauksen saaden vieraakseen Salon Viestin. Iskut taistelivat turnauksen voittoon, Leijat kakkoseksi ja Peipit kolmoseksi eli isännät olivat tylyjä vastustajalle, jättäen vastustajan turnauksen viimeiseksi.

Jujut matkustivat Paimioon pelaamaan Paimiota, Raisiota ja Kangasalaa vastaan. Kaksi ensimmäistä peliä olikin Jujujen näytöstä, mutta kolmas peli kääntyi tiukan taistelun jälkeen kotijoukkue Paimiolle.

Kausi jatkuu Iskuilla hienosti A-välierissä, Jujuilla ja Peipeillä E-välierissä sekä Leijoilla F-välierissä. Iskujen pelit jatkuvat Narpan vieraana Lapissa, Jujut ja Peipit matkustavat Kangasalalle sekä Leijat iskevät palloa lattiaan taas kotisalissaan Sorkkisissa. Jäljellä on enää kaksi turnausta, joista toinen on 2-3.4 ja Finaaliviikonloppuna 16-17.4.

la 30.1.

 

EuRa Peipien kevätkausi jatkui kotiturnauksessa Sorkkisissa. Tuttu sali ja edellisessä jo turnauksessa löytynyt peli-ilo siivitti Peipit kauden parhaimpiin esityksiin. Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui tuttuakin tutummat EuRa Iskut ja kahden tiukan erän väännön seurauksena tuloksena oli Iskujen voitto. Peipit esitti tappiosta huolimatta hienoa joukkuepeliä ja esityksen perusteella olikin lupa odottaa parempaa kahdesta jäljellä olevasta ottelusta. Toisessa pelissä verkon toiselle puolelle asettui LP-Kangasala, joka sai vastaansa tappiosta sisuuntuneen ja iloisen peli-ilmeen löytäneet Peipit-joukkueen. Läpi ottelun jatkuneen Fanny-maskotin ja yleisön rajun kannustuksen seurauksensa Peipit voitti ottelun suoraan 2-0, molempien erien käännyttyä kotijoukkueelle vasta viimeisissä palloissa. Päivän viimeisessä ottelussa Peipit jatkoi erinomaisia otteitaan Raision Loimun Liekkiä vastaan. Peipit osoitti henkisen vahvuutensa, voittamalla molemmat erät juuri tarvittavalla kahden pisteen erolla, jälkimmäisen mennessä jopa jatkopalloille. Paitsi voitot, niin erityisesti positiivinen ja energinen peli-ilme oli valmennusjohdon mieleen. Peipit sijoittui turnauksessa toiseksi ja nousi näin E-pooliin seuraavaan turnaukseen. Sorkkisten lauantai-aamupäivän turnaus sujui EuRalaisen lentopalloilun osalta erittäin hienosti, sillä jokaisen Eura Raikun ottelun turnauksessa voitti EuRa!

Jujut vieraili Perniössä pelaten Perniötä, Paimiota ja Saloa vastaan. Tappioista huolimatta Jujut esitti välillä todella hienoa taistelua ja todella paljon pelattiin jo kolmen kosketuksen kautta palloa vastustajan puolelle, mikä kauden tavoitteeksi asetettiinkin.

Sunnuntai 10.01.2016

LEIJAT LEMPÄÄLÄSSÄ

Lauantai 09.01.2016 Eura

PEIPIT


Vuosi on vaihtunut ja EuRa Peipit pelasi ensimmäisen turnauksensa kotoisassa Euran urheilutalossa. Liekö tuttu pelipaikka hävittänyt normaalin alkujännityksen vai sopiko myöhäisempi turnauksen alkamisajankohta paremmin aamu-uniselle joukkueelle, mutta joka tapauksessa Peipit oli heti turnauksen ensimmäisessä pelissä täydessä iskussa! Vastaan asettunut LP-Kangasala joutui nöyrtymään suoraan kahdessa erässä vahvasti syöttäneen ja joitain kolmen kosketuksen hyökkäyksiäkin rakentaneen Peipit-joukkueen edessä. Näin ollen ansaittu kauden avausvoitto näki päivänvalon.

Voitosta uutta energiaa saaneena Peipit lähti paikallistaistoon EuRa Jujuja vastaan, mutta hyvin nopeasti voittoisa joukkue palautettiin maanpinnalle. Jujujen vaihteleva syöttöpeli yhdistettynä monipuolisen pelinrakentelun mukanaan tuomaan vahvaan hyökkäyspeliin oli myrkkyä paikkapuolustukseen ryhmittäytyneelle Peipit-joukkueelle. Näin ollet Jujut voitti paikallistaiston selvästi erin 2-0.

Päivän viimeisessä pelissä Peipit kohtasi turnauksen aiemmissa otteluissaan jo vahvasti esiintyneen Perniön Sisun. Syksyllä vielä tiikerisarjassa itseluottamusta ja pelikokemusta hakenut Sisu osoittautuikin erinomaiseksi vastukseksi ja ensimmäisen erän alun Peipien lievän pyristelyn jälkeen Perniöläiset marssivat selkeään voittoon suoraan kahdessa erässä.

Kokonaisuudessaan Peipien turnaus sujui mukavasti ja saatiinhan voittotilikin avattua. Todennäköisesti joulun ajan lautapelit ja kinkun syönti olivat verottaneet pelien aikaista liikkumista ja pallokosketusten herkkyyttä, mutta Peipien valmennusjohto ei ole asiasta huolissaan, koska turnauksen aikana joukkue kuitenkin osoitti energisiä, yleisöä viihdyttäviä ja voittoisia otteita!

JUJUT

Jujut lähtivät hakemaan vauhtia alimmasta poolista. Kaikkien harmistukseksi yksi pelaajista oli kipeänä, eikä pystynyt osallistumaan pelin, mutta joukkuehengen kannalta aivan loistavaa oli, että tyttö saapui silti katsomaan peliä paikan päälle, kun jaksoi.

Ensimmäiseksi vastaan euralaisten kotisalissa urheilutalolla asettui Perniön Sisu. Tyttöjen peli alkoikin loistavasti ja johtivat ekaa erää selvästi, mutta sitten peli-ilo/vire katosi yhtäkkiä jonnekin. Perniö vei voiton 2-0.

Seuraavaan peliin lataus oli TODELLA SUURI... vastaan asettui Euran toinen joukkue Peipit. Tässä pelissä näimme todellista yrittämistä ja iloitsemista, aivan mahtava meininki Jujuilla ja myös Peipeillä, aivan mahtavaa katsottavaa. Loistavia kolmen kosketuksen suorituksia tuli paljon ja hienoja sijoituksia vastustajan kenttään, missään vaiheessa ei hymyt hyytyneet, vaan taisteltiin hienosti jokainen pallo loppuun asti. Jujut voittivat pelin 2-0. Ja näin ensimmäinen voitto saatiin takataskuun.

Tästä voitonhuumasta ei sitten enää luovuttu ja Kangasala sai kokea Jujut tällä kertaa selvästi paremmaksi joukkueeksi. Jujut vei voiton 2-0.

ISKUT RAISIOSSA

Iskut matkasivat Raisioon pelaamaan E poolin pelejä. Vastassa oli kaksi Raision joukkuetta ja Salon Viesti.


Ensimmäinen peli hävittiin Raisiolle 2-0. Oliko joulutauon aiheuttamaa alkukankeutta vai mitä lie kun peli ei kulkenut.

Toisessa pelissä Saloa vastaan löytyi pelivire ja saatiin palloa vastustajan kenttään kolmenkin kosketuksen kautta. Tosin se ei aivan riittänyt vielä voittoon.

Kolmannessa pelissä emme antaneet toiselle Raision joukkueelle mitään mahdollisuuksia. Tytöt pelasivat päivän parhaan ottelunsa. Päivän pelien aikana tytöt paransivat peliään melkoisesti.


Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua eteenpäin.

YHTEENVETO

Nyt jokainen e-tyttöjoukkueemme on voittanut ainakin yhden pelin, aivan mahtavaa! HYVÄ TYTÖT.... tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita ja uusia poolipelejä! Leijat säilyttivät D-pooli paikkansa, Jujut nousivat voittojensa myötä e-pooliin, Peipit pysyivät f-poolissa ja Iskut pelaavat seuraavan turnauksensa myös f-poolissa!

Seuraavat pelit ovat kuun viimeisenä viikonloppuna, todennäköisesti Leijat Littoisissa, Jujut Salossa sekä Iskut ja Peipit Eurassa.

SYKSY

E-tytöt pelaavat kahdessa eri lohkossa, joissa molemmissa on mukana kaksi joukkuetta. Kauden aloitusturnaus pelattiin Iskujen ja Jujujen osalta Sorkkisissa sekä Peippien ja Leijojen osalta Loimaalla Hirvihovissa 10.10.2015.

SUNNUNTAI 13.12.2015

Iskut ja Jujut Lapissa Narvi-Pallon vieraana

Raskaan syyskauden viimeinen turnaus on takana.
Vaikka Iskut hävisivät tänään kaikki pelinsä esittivät he kauden parasta peliä NarPaa vastaan 25-23 ja 25-23.

Jujuilla ei syksyn aikana tullut yhtään voittoa... tänään positiivista oli, että päivän paras peli pelattiin sarjajohtaja Ypäjän Yllätystä vastaan. Pelillisesti suoritukset vaihtelevat vielä todella paljon, välillä yritystä on aivan uskomattoman paljon ja todella hienoja suorituksia, mutta sitten seuraavassa pallossa ollaan jo ihan unessa, eikä yritystä ole ollenkaan.

Nyt tytöt pääsevät ansaitulle joululomalle lataamaan akkuja, toivottavasti keväällä näemme kentällä aivan eri ilmeisen RAIKUN ja pelien tasoittuessa, myös kauden parhaat pelit ovat vielä edessä.


Tappiollinen syyskausi on varmasti ollut henkisesti raskas. Keväällä kun pelataan pooleissa pelit tasoittuvat huomattavasti ja voittojakin tulee varmastiHymyilevät kasvot ja hymyilevät silmät, suu avoimena. Tästä on hyvä jatkaa!

LAUANTAI 12.12.2015 RAISIO


Lauantaina 12.12. Leijat ja Peipit lähtivät kirpakan aamupakkasen ja ajan hengen vastaisesti kauniisti taivaalla säteilevän auringon säteiden saattelemana kohti Raisiota. Päivän suurimmat haasteet koettiinkiin paikallisen ammattioppilaitoksen liikuntasalin löytämisessä. Siinä hikikarpalot virtasivat ja askelia kertyi, mutta kun tuomarit vihelsivät pelit käyntiin, niin joukkueet olivat valmiina päivän koitoksiin Hymyilevät kasvot ja silmät

Peipeillä olikin varsinainen talkoopäivä kun pelejä kertyi yhteensä viisi! Vielä kun yksi joukkueen pelaajista oli antamassa näyttöjä ulkomailla, niin peliaikaa ja näyttömahdollisuuksia kertyi kaikille vähintäänkin riittävästi. Hienosti Peipien tytöt päivän jaksoivat ja tappioista huolimatta pelasivat ajoittain hyvää lentopalloa!

Leijojen syyskauden viimeinen turnaus alkoi ulkona paistavasta auringosta huolimatta hieman sumussa, mutta kokenut joukkue käänsi päivän mittaan esityksensä voittoisaksi. Neljän pelin ja pitkälle iltapäivään venyneen turnauksen viimeisessä kohtaamisessa Leijat esitti hienoa suorituksia ja käänsi rutiinillaan ja energisellä esityksellään tiukan taiston molemmat erät voitollisiksi paikallista Roihua vastaan. Näin ollen Leijat taisteli loppuun asti tiukasti jopa lohkonsa kolmannesta tilasta!

Syyskausi saatiin kunnialla pakettiin ja seuraavaksi keskitytään hetkeksi kinkun syöntiin ja pakettien availuun. Rakettien paukuttelun jälkeen jatketaan taas harjoittelua ja odotetaan innolla, että päästään haastamaan poolipeleissä uusia vastustajia. Hyvää Joulua ja Menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille joukkueemme esityksiä seuraaville kannattajillemme Hymyilevät kasvot ja silmät

LAUANTAI 21.11.2015

Loimaan hirvihovissa pelasivat Iskut ja Jujut. Molemmat joukkueet olivat aivan unessa, ajateltiin varmaan jo tulevaa talvea vai kenties jo joululomaa! Kovasti oli väsyneen oloisia tyttöjä kentällä. Iskut voitti joukkueitten keskinäisen pelin, mutta muuten kaikki pelit menivät vastustajalle. Jotenkin tyttöihin pitäisi saada tarttumaan positiivisuutta enemmän ja sellaista joukkuehenkeä, mikä nyt oli kyllä unohtunut kotiin jokaiselta tytöltä. Ainoastaan keskinäisen pelin päättyessä joukkue kokoontui Iskujen puolelle huutamaan ja hurraamaan... EuRa voiton vei!

Fortum Tutor Ari Paloniemi oli katsomassa kaksi ekaa peliä Loimaalla. Valmentajille hän antoikin jo muutamia vinkkejä, miten peliä voisi saada parannettua! Kiitos Ari!

Jotenkin tältä ryhmältä puuttuu nyt selkeästi sellainen yhteisen tekemisen meininki. No ... ehkä tulevaisuudessa opitaan kannustamaan pelikaveria, on siinä vieressä sitten kuka tahansa oman joukkueen pelaaja.

Opetettavaa sarkaa siis riittää... hyvä niin. Nyt tiedämme taas joukkueiden suurimmat puutteet tällä hetkellä, niin tästä on hyvä jatkaa opettamista kohti parempia lentopalloilijoita!

EuRan Leijat ja Peipit pelasivat syksyn kolmannen turnauksensa Littoisten monitoimitalolla. Puitteet olivat komiat, pukutiloissa oikein saunat ja kaikki. Liekö sitten saunan lämpö vai tuloillaan oleva talven ensilumi, mutta Peipien ajatukset eivät tahtoneet pysyä pelkästään lentopallossa. Päivän tuloksena oli kolme tappiota kohtuu selkein numeroin. Perinteinen turnauspäivän aloittanut jäsentenvälinen oli Peipien osalta päivän parasta antia ja pelissä nähtiinkin jopa useampia kolmen kosketuksen hyökkäyksiä verkon molemmin. Rutinoitunut ja voittamaan tottunut Leijat osoitti kuitenkin selkeästi kaapin paikan nuoremmilleen. Leijojen tytöt pitivät pelin tason koko turnauspäivän ajan korkeana ja tuloksena olikin selkeät voitot myös Jankon Tähdistä ja Loimun Roihusta. Turnauspäivän päättäneessä pelissäkin Leijat taisteli ottelun voitosta aina viimeiseen palloon asti, häviten kolmannen erän niukkaakin niukemmin 13-15. Leijat on erinomaisten otteidensa myötä noussut kuuden joukkueen lohkossa jo kolmanneksi ja Peipit jatkaa ensimmäisen erävoittonsa metsästystä taas seuraavassa turnauksessa 12.12. Raisiossa :-)

LAUANTAI 10.10.2015

Sorkkisten peleistä jäi positiivisesti mieleen mm. aloitussyötöt, jotka onnistuivat kohtalaisen hyvin. Parannettavaa jäi kolmen kosketuksen pelin opetteluun ja erityisesti aloitussyötön vastaanottoon ja eräänlaisen pelirohkeuden opetteluun. Mukavasti pelit kuitenkin sujuivat... tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Peipit ja Leijat pelasivat ensimmäisen E-tyttöjen turnauksensa Loimaan Hirvihovissa, joka kauniin auringonpaisteisena lauantaipäivänä toimi kolmen kenttänsä myötä erinomaisena paikkana kauden avaukseen. Pelipaikalle alkoi ilmestyä väkeä hieman ennen turnauksen alkua satamäärin, mutta pelien alettua havaitsimme että ihan kaikki paikalle saapuneet eivät olleetkaan katsomossa, vaan Loimaan Jankon 70-vuotis juhlajuoksu houkutteli osan paikalle saapuneista aurinkoiseen ulkoilmaan. Ensimmäisenä otteluna oli ns. jäsentenvälinen, jonka kokeneempi Leijat voitti kohtuullisen selvästi Peippien selvästi vielä jännittäessä turnauspelaamista ja Hirvikosken salin kirkkaita valoja. Littoisten Työväen Urheilijoiden Keltaiset-joukkue erottui turnauksessa selvästi edukseen. Leijat taisteli tasaväkisesti muut ottelunsa ratkaisujen tullessa vasta viimeisissä palloissa. Peipit oli otteluissaan hieman altavastaajana, mutta pääsi kuitenkin parhaimmillaan Loimun Roihua vastaan lähes jatkopalloille. Turnauksesta tarttui pelipaitoihin leivänmurujen lisäksi rutkasti kokemusta sekä onnistuneita suorituksia. Erityisesti aloitussyötöt onnistuivat hyvin, kuten myös vastaanotto. Sormilyönneissä ja kolmen kosketuksen pelissä on vielä kehitettävää, mutta sitä vartenhan me harjoittelemme, että kehitymme ja yllämme yhä parempiin suorituksiin.

La 31.10.15 Jujuilla ja iskuilla turnaus Ypäjällä

Ypäjällä Pertunkaaren Pihaan ajaessamme ajattelin ennakkovaroituksista huolimatta, että voi ei... ei oo totta, tuollako pitäisi pelata, mutta sisään astuessamme yllätyin positiivisesti... halli oli sisältä täysin remontoitu.Osa peleistä oli jo todella tiukkaa vääntöä, eikä enää niin selviä tappioita, kun kotiturnauksessa. Tyttöjen keskinäinen peli oli TODELLA kovaa vääntöä, joka päättyi taas Iskujen tiukkaan voittoon. Se peli oli päivän ylivoimaisesti paras peli tytöiltä, niin pelillisesti kuin kannustuksenkin kannalta. Lopuksi kaikki tytöt pyörivät yhdessä ympyrää ja huudettiin yhdessä.... Raiku voiton vei.

Turnauksessa joutui Jurykin kokoontumaan erilaisten käsitysten vuoksi peluuttamisesta, Kanasuon Hannaa yritettiin kiinni, lopulta turnausvastaava Johanna Sirviö sai Silvannon Juhan kiinni ja Juhan mielestä VU:n valmentaja oli toiminut täysin oikein vastustajan protestista huolimatta. Aikaa tähän selvittelyyn kului melko kauan.

Päällimmäiset ajatukset pelistä:
*Iskut:Lisää syöttöharjoitusta ja
* Jujut: Lisää rohkeutta vastaanottoon, ei saa liikaa luottaa että kyllä kaveri nostaa... ei kukaan nosta! Ja iloisuutta peliin ja kannustusta tilanteesta huolimatta.

su 1.11.15 Peipeillä ja Leijoilla kotiturnaus Sorkkisissa alkaen klo 10.00.

Lokakuun vaihduttua marraskuuksi kävivät EuRan Leijat ja Peipit kotiturnauksessaan palloilutaistoon sekä toisiaan että Littoisista, Loimaalta ja Raisiosta tulevia joukkueita vastaan. Kun arpajaispalkinnot ja mokkapalat oli saatu aseteltua yleisöä houkuttelevasti esille sekä verkot viritettyä kahteen metriin, oli edessä sunnuntaipäivän ensimmäinen ottelu. Jo legendaariseksi muodostunut aamun avausottelu Leijat vastaan Peipit meni edellisen turnauksen tavoin Leijoille, jotka voiton siivittämänä lähtivät varsinaiseen lentoon! Leijat haastoi seuraavassa ottelussaan Littoisten Keltaiset joukkueen taipuen erälukemin 2-1, mutta tappiosta sisuuntuneena Leijat voitti kotiyleisön hurjan kannustuksen saattelemana päivän viimeisessä pelissään Loimun Roihu-joukkueen kolmannen erän jatkopalloilla hienosti 2-1!

Leijat-tappio herätti hieman aamu-unisen Peipit-joukkueen, joka taisteli päivän toisessa ottelussaan tosissaan kauden ensimmäisestä erävoitosta Jankon Tähtiä vastaan. Toisessa erässä erävoitto jäi vain kahden pisteen päähän eli tämän lähemmäs ei enää ennen voittoa voi päästä! Peippien päivän viimeisessä ottelussa Jankon Timantit osoitti olevansa vielä liian kova junioripitoiselle Peipit-joukkueelle :-)

Turnauspäivä sujui kaikilta osin mukavasti ja yleisö sekä pelaajat viihtyivät Sorkkisten salin tiiviissä tunnelmassa erinomaisesti.

2014-2015

LAUANTAI 28.3

Kauden päätösturnaukset pelattiin 28.3, lohko ykkönen matkasi Äetsään,  jossa pelattiin kolmella kentällä. Heidän pelit olivat sujuneet suurimmaksi osaksi mallikkasti.

Lohko kakkonen pelasi viimeisen turnauksen taas Eurassa, (viidestä turnauksesta kolme kotiturnausta). Tytöt pelasivat hienosti.

Ensi vuonna 2006 ryhmä siirtyy e - tyttöihin ja pelit muuttuvat totaalisesti. E-tyttöjen AM-sarjassa koppia ei sallita enää lainkaan ja siinä onkin kesäksi tavoitetta, että pääsemme kopista eroon😆!

Muita Tavoitteita tuleville kuukausille:

•e-tyttöjen palloon siirtyminen ( SKV5 jätetään heti pois),

• MVA400:lla syötön opettelu takarajan takaa, 

•hihavastaanotto,

•passit VERKONSUUNTAISESTI, ei takakentälle päin ja korkeita passeja laitoihin

•iskulyönnin alkeiden opetellu (askeleet, pallon kanssa vauhditta,  vauhdin sekä pallon "yhteensovittaminen", pallonlentoradan lukeminen)

•pikkuhiljaa mukaan lisää myös fysiikkaharjoitusta.

Eli tavoitteita riittää, mutta onneksi on innokkaita ja motivoituneita pelaajiakin😊!

Lauantai 7.3 ja sunnuntai 8.3

Lohko ykkösellä oli turnaus Sorkkisissa lauantaina. Jokainen tyttö yritti parhaansa ja heitoista oli hienosti päästy eroon ja jokainen tyttö teki suoritukset alakauttasyötöllä, sormilyöntiä,  hihalyönnillä tai iskulyönnillä. Vastaanotossa kopin jälkeen suoraa passia pelasivat muutamat tytöt jo hienosti ainakin mahdollista (yhden kopin peliä). 

Lohko kakkosella oli turnaus sunnuntaina Huittisissa. Kaikki pelasivat hienon turnauksen, voittoja tuli, tasapelejä tuli ja muutama tappion,  mutta ei haittaa.... Jokainen oli ottanut taas yhden askeleen kohti oikeaa lentopalloa. Hienosti meni tyttöjen pelit!

LAUANTAI 7.2 JA SUNNUNTAI 8.2

Lohko kakkosella oli lauantaina turnaus Lapissa. Mukana oli kolme joukkuetta Eurasta, yksi Äetsästä ja kaksi Lapista! Pelit sujuivat osalla aivan mahtavan hyvin, oli edistytty hienosti ja vaikeutettiin peliä taitojen mukaan!!! Yksi ryhmä pelasi aina, kun mahdollista jo VAIN yhden kopin peliä ja passasivat jo suoraan vastaanotetusta kopista! LOISTAVAA! Osalla oli selvästi jännitystä ilmassa, mutta jokainen tyttö saa olla tyytyväinen päivän peleihinsä! Hyvä tytöt!

Lohko kakkosella oli sunnuntaina turnaus Säkylässä. Mukana olivat kolme joukkuetta Eurasta, yksi Säkylästä ja Vampulasta! EuRan mandariinit vastaan EuRan appelsiinit oli tasaista vääntöä ja päättyi tyttöjen kannalta loistavasti tasapeliin 1-1! Täälläkin turnauksessa yksi EuRan  ryhmä pelasi aina, kun mahdollista jo VAIN yhden kopin peliä ja passasivat jo suoraan vastaanotetusta kopista! LOISTAVAA!

Näistä on hyvä jatkaa kohti kahta viimeistä turnausta ja jos tytöt tähän tahtiin kehittyvät, niin varokaa vaan vastustajat.....

Heli

LAUANTAI 24.1.2015

Lohko ykkösellä oli turnaus Äetsän.  Pelit olivat sujuneet taas hienosti, vähän taantumaa oli havaitavissa joillakin ekassa pelissä, mutta selvä piristys loppua kohden. 

Lohko kakkosella oli toinen kotiturnaus heti perään Sorkkisissa.  Yksi joukkue oli ylivoimainen,  heille ei löytynyt vastusta. Yksi joukkue oli ekan erän turnauksessa aivan unessa, mutta nostivat tasoaan turnauksen edetessä voittaen kaikki loput erät hienosti. Mukana oli vielä kaksi joukkuetta Eurassa. .. tytöt pelasivat todella hienosti, kenenkään ei tarvitse hävetä... JOKAINEN PELAAJA SAA OLLA YLPEÄ SUORITUKSISTAAN. Valmentajan näkökulmasta tästä on hyvä jatkaa, kohti haastavampaa suorituksia peleissä! HYVÄ EuRa! 

Heli

SUNNUNTAI 14.12.14

F-tyttöjen lohko ykkösellä oli turnaus Säkylässä. Tytöillä oli mennyt turnaus AIVAN LOISTAVASTI, jopa suorastaan YLIVOIMAISESTI! Kaikki olivat pelanneet hienon turnauksen ja hauskaa oli ollut!

F-tyttöjen lohko kakkosella oli kotiturnaus Sorkkisissa! Turnaus sujui pelillisesti loistavasti, moni tyttö yllätti POSITIIVISESTI valmentajat! Turnausjärjastelyt ja talkoot sujuivat moitteitta, kiitos KAIKILLE osallisille! Tuomareina toimi Lehtomäen Ramin joukkueen tytöt + pari muuta tyttöä, ISO KIITOS MYÖS HEILLE onnistuneista tuomiosta! Paikalla oli myös Fortum tutori, jolta saimme Hennan kanssa positiivista palautetta... Haastetta tytöille vielä lisää, niin hyvä tulee!!!

Heli

JOULUKUU 2014

Uudet tuulet alkavat puhaltamaan f-tytöissä eli ensi vuoden alusta porukka jaetaan ja kauemman pelanneet (lähinnä 2006 syntyneet) treenaavat ma 18-19.15 Urheilutalolla sekä 18.30-19.45 koulukeskuksessa! Ja vähemmän pelanneet (2007) treenaavat jatkossa torstaisin koulukeskuksessa 18.30-19.45!

29.11.2014

Joukkueeseemme on syksyn aikana tullut yhdeksän uutta innokasta ekaluokkalaista lentopalloilijaa, osa Kauttuan koulusta, osa Paneliasta ja osa Kiukaisista. Hienoa huomata, että lentopallo kiinnostaa lapsia! Innokkaita pelaajia on nyt joukkueessa 27 ja se tuo omat haasteensa, kun käytössä on ollut koulukeskuksessa vain yksi verkko, mutta nyt on aika kiittää Veli-Pekka Ketolaa ja Pekka Korhosta , jotka ovat ottaneet ongelmamme tosissaan ja ovat viritelleet koulukeskukseen toisen verkon mahdollisuuden ja nyt entisen yhden kentän sijaan saamme tytöille 4 normaalikokoista f-tyttöjen kenttää kerrallaan.

Ensi viikon keskiviikkona Veli-Pekka Ketola ja Sari Vieno tulevat pitämään treeniemme aikana uusien pelaajien vanhemmille palaverin, jossa puhutaan uusien tyttöjen tulevaisuudesta, miten tästä eteenpäin?

Olemme ilmoittaneet tyttömme kahteen eri lohkoon, jotta ei turnauksiin tarvitsisi lähteä pelaamaan EuRa vastaan EuRa pelejä niin paljon, kun nyt voimme niitä treeneissäkin pelata!

Turnauksemme ovat 13.-14.12, 24-25.1.15, 7.-8.2.15, 7.-8.3.15 ja 28.-29.3.15! Joukkueellamme on yhteensä kolme kotiturnausta Sorkkisten salissa 24.1 (lohko 2), 7.3 (lohko 1) ja 28.3 (lohko 2). Muut turnauksemme ovat näillä näkymin lohko 1: Säkylä, Äetsä, Säkylä ja Äetsä sekä lohko 2: Vampula(saliongelma, ei kumpanakaan päivänä salia saatavilla, PAIKKA EDELLEEN AVOIN), Lappi, Vampula (?).

Heli