Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:5986958 kpl

logo_petsm2013.jpg

Euran Raiku järjesti SM-kisaviikon nyt kolmannen kerran (aiemmin 2009 ja 2011). Kilpailupaikka oli Kokemäen Pitkäjärvellä, jonne rakensimme noin 70 pelikenttää
ja tietysti kaksi "ampumarataa".

Seuramme petankkiväestä oli yhteisessä savotassa mukana reilun viikon aikana runsaat 20 puurtajaa. 

Kaikki pelit saatiin valmiiksi eilen lauantaina noin 20:00 aikoihin ja kisa-alueelta poistuimme kaksi tuntia myöhemmin, eikä jäljellä ollut kuin muutama laatikollinen petankkilehtiä muistuttamassa viikon tapahtumista.

Järjestävän seuran puheenjohtajana minulla on ilo kiittää kaikkia kilpailijoita, tuomareita, toimitsijoita, buffetin leidejä ja muita talkoolaisia mukana olostanne ja onnitella vielä kerran myöskin kisoissa menestyneitä urheilijoita.

Haluan myös kiittää Suomen Petankki-liiton johtoa siitä luottamuksesta, jota olette seuraamme kohtaan osoittaneet antaessanne meille mahdollisuuden olla järjestämässä SM-tasoisia kilpailuja. 

Kiitoksen sanat pitää osoittaa myös seuramme yhteistyökumppaneille, jotka jälleen kerran olivat merkittävästi mukana tukemassa SM-tapahtumaa.  Kiitokset myös niille kilpailijoille, jotka viikon aikana osallistuivat 21 oheiskilpailuumme.

SM-kisaviikko 2013 on nyt historiaa, mutta petankilla on edessään tulevaisuus, nautitaan kesän kilpailuista, joita on vielä tarjolla runsain mitoin.

Euran Raiku ry:n puheenjohtaja
Hannu Aaltonen